Mam tylko jeden kluczyk. Centralny z pilotem w kluczyku mam oryginalny od nowości. Tyle, że przyciski nie reagują i próby naprawy nic nie dały.
Fotelik dziecięcy ISOFIX G 0/1
Zwiń
X
-
No właśnie jak będzie bliżej odbioru auta to zapytam Danielcia
Generalnie taki zestaw na allegro jest do kupienia za 1328 zł. Problem tylko w tym, że nie mogę znaleźć takiego fotelika w Krakowie. A niestety będę zmuszony po odbiór autka jechać z dzieckiem i chciałbym zapewnić mu bezpieczny powrót 8)
Jeśli nic nie znajdę to wtedy będę zmuszony kupić w salonie...
Komentarz
-
-
grajewiak, Ten fotelik jest firmy Fair FIX G 0/1 i ma bardzo dobre noty. Chorowałem na niego, ale za drogi.Na allegro po jakies 1300 chodzi, dzwonilem do salonu i gosc powiedzial 1650 zl. Tak czy siak drogo. Kup na allegro, a nie w salonie. To jest dokladnie ten sam fotelik. Jak potem chcesz przodem wozic dziecko, to nowa inna baza do przodu ok 350 zl o ile dobrze pamietam.
Kupilem Bebeconfort Neo+ montowany pasami tylem do kierunku do 13 kg, a potem przodem do kierunku jazdy do 18 kg. Regulowana szerokosc, ma super mocowanie do jazdy przodem przodem, fotelik zespolony pasami z siedzeniem, chociaz ja narazie woze niunie tylem bo malutka. Jazda tylem tez spoko. Polecam, cena ok 750-800 zl.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
Komentarz